VACATURE

Gevorderd assistent Accountant – Controlepraktijk

Bij Borrie gaan we voor de Personal Touch in Finance. Dit doen we door onze klanten echt te kennen. Wat speelt er bij de ondernemer? Hoe kunnen we de onderneming optimaal laten functioneren en floreren? Door het uitdragen van een hoge kwaliteitsmaatstaf, kennis en vertrouwen, kunnen we een unieke persoonlijke relatie opbouwen met onze cliënten.
Naast de Personal Touch in Finance voor onze cliënten gaan we ook voor de Personal Touch bij onze collega’s. Je bent bij Borrie geen nummer; er is ruimte voor jouw groei, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Dit doen we onder andere door het creëren van een omgeving waarbij jij jouw eigen doelen op jouw eigen tempo kunt nastreven, en het faciliteren van een omgeving waar voldoende ruimte is voor een uitstekende werk/privé balans!

Wat ga je doen?

Onze controlepraktijk groeit, en het team groeit mee. Het afgelopen jaar hebben wij mooie stappen kunnen zetten in de groei van ons team en ons klantenpakket. Onze klanten bevinden zich niet in één specifieke sector, en deze afwisseling zal er voor zorgen dat jij snel groeit in kennis en ervaring. Je komt te werken in een hecht team, dat echt op elkaar kan bouwen. Samen voeren jullie alle assurance-werkzaamheden uit voor de klanten en voer je de besprekingen. Tevens zul je een deel van jouw tijd bezig zijn met het begeleiden van beginnend assistenten.

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie op een accountantskantoor. Je bent leergierig en je bent analytisch sterk. Samen met jouw collega’s weet je de cliënt optimaal te ondersteunen.

Wat heeft Borrie jou te bieden?

Naast een uitdagende rol binnen een persoonlijke omgeving, bieden we een goed begeleidingstraject dat jou helpt om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Dit doen we door middel van intensieve begeleiding, speciaal op jou afgestemd. Borrie kent een uitstekende werk/privébalans, dus naast jouw werk is er voldoende tijd voor andere leuke dingen!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Gwenn Bakker-van den Ouweland via gbakker@borrie.nl

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

Voor informatie over werken bij Borrie kunt u contact opnemen met Hans Kraak (Rotterdam) of met Diana Clement (Amsterdam).

François Flooren
Accountancy Rotterdam
fcpflooren@borrie.nl

Diana Clement
Accountancy Amsterdam
dmclement@borrie.nl