VACATURE

Relatiebeheerder / Controleleider / Samenstelpraktijk

Heb jij ruime ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en ben je toe aan de volgende stap; het begeleiden van assistenten en verantwoordelijk zijn op een samenstelopdracht? Lees dan snel verder!

Functie omschrijving

Voor de Samenstelpraktijk voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een ambitieuze Relatiebeheerder/Controleleider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de dossiers, het reviewen van jaarrekeningen en het begeleiden van de assistenten uit het team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je bent alert op advieskansen bij deze klanten. Daarnaast stel je zelfstandig complexe jaarrekeningen samen en controleert het werk van de assistent accountants.

Ben jij nog aan het toegroeien naar een rol waarin je eindverantwoordelijk bent op dossiers? Geen probleem, dan zul je onderweg intensief begeleid worden om niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak te groeien.

Zoeken wij jou

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (eventueel aangevuld met de post-hbo AA);
  • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring in een samenstelomgeving;
  • Je bent gericht op kwaliteit en klantgericht.

Wat heeft Borrie te bieden

  • Een rol met een hoge mate van verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibele werktijden en een gezonde werk/privé balans;
  • Een mooi en afwisselend klantenpakket in uiteenlopende branches.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV naar Gwenn Bakker-van den Ouweland via gbakker@borrie.nl en wie weet zien we jou snel!

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

Voor informatie over werken bij Borrie kunt u contact opnemen met Hans Kraak (Rotterdam) of met Diana Clement (Amsterdam).

François Flooren
Accountancy Rotterdam
fcpflooren@borrie.nl

Diana Clement
Accountancy Amsterdam
dmclement@borrie.nl