Skip to main content
 

Van technische ondersteuning tot totale dienstverlening

Uw medewerkers zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie. Door bekend te zijn met de financiële administratie is er inzicht in uw personeelszaken en bieden wij een uitgebreide ondersteuning, variërend van de salaris- en personeelsadministratie tot het zijn van een HR-vraagbaak of ondersteuning in de vorm van interim-dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen, arbeidsrecht, grensoverschrijdende arbeid en overige HR-vraagstukken.

Borrie zet uw medewerkers centraal in diverse activiteiten zoals:

  • HR op locatie
  • Personeelsadministratie
  • Arbeids- en juridisch advies
  • Casemanagement en verzuimbegeleiding
  • HR projecten

Diana Clement
Accountancy Amsterdam
dmclement@borrie.nl

ACCOUNTANCY

Borrie Accountants helpt u om uw onderneming financieel gezond te houden en geeft antwoord op vragen voordat ze gesteld zijn.

REAL ESTATE TAX

Aan vastgoedpartijen biedt Borrie Real Estate Taxfull service op het gebied van fiscaliteit en vastgoed.

CORPORATE FINANCE

Borrie Corporate Finance helpt u met advies en begeleiding bij bedrijfstransacties en weet wat de waarde is van uw onderneming.

GLOBAL MOBILITY SERVICES

Borrie global mobility services begeleidt werkgevers en hun werknemers bij de uitvoering van internationale tewerkstellingen.

BELASTINGADVIES

Borrie Belastingadviseurs weet wat er nodig is voor een goede relatie met de fiscus.

PERSONEEL EN SALARIS

Naast de administratieve ondersteuning heeft Borrie de kennis en kunde in huis u te adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.